Werkwijze

En nu?

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking.

De vrijblijvende kennismaking is niks meer dan aftasten. Hopelijk ontstaan hierbij kriebels in de buik en voelt het een beetje als verliefd worden waarna jullie volmondig JA tegen mij kunnen zeggen. Een goede klik is de basis voor jullie mooiste ceremonie en het is een eer als jullie mij het vertrouwen geven en mij jullie die kers op de taart laat bezorgen. Tijdens de kennismaking zullen jullie merken wat mij zo uniek maakt en als het goed is, is na dit gesprek duidelijk wat ik voor jullie kan betekenen. Hierna gaat het echte werk beginnen en staat de trouwdatum niet alleen in jullie agenda maar ook in die van mij.

Ik zal alle tijd nemen die ik er voor nodig heb om jullie écht te leren kennen. Een paar weken voor jullie grote dag kom ik bij jullie thuis en ga ik jullie de hemd van het lijf vragen. Hoe meer jullie mij vertellen hoe completer de ceremonie zal zijn! Maar hoe leuk is het als ik ook met vrienden en familie in gesprek ga over jullie. Hieruit komen vaak de leukste anekdotes! Smullen tijdens de ceremonie dus!

Wanneer de grote dag is aangebroken en ik jullie verhaal mag delen zal ik er voor zorgen dat jullie en de gasten aan m’n lippen hangen. Saai wordt het niet en indien gewenst is er ruimte voor interactie en speeches van familie en/of vrienden. Ook kinderen kunnen bij de ceremonie worden betrokken. We gaan er met elkaar voor zorgen dat de ceremonie precies zo wordt als jullie voor ogen hebben. Het is immers jullie moment! Aan het eind zullen de gasten zich afvragen of ik een vriendin van jullie ben want hoe is het anders mogelijk dat ik zo veel van jullie kon weten.

Hopelijk is jullie verliefdheid die ontstaan is tijdens onze kennismaking overgegaan naar een beetje houden van.. En dat zal zeker ook wederkerig zijn. Want ik had de eer dat ik heel even heel dichtbij jullie mocht komen en dat ik jullie echt heb mogen leren kennen. Wat een mooi beroep heb ik!

Wat mag je van mij verwachten?

  • Vrijblijvende uitgebreide (online) kennismaking. In een leuke horecagelegenheid die voor mij binnen een straal van 20km ligt kunnen we elkaar leren kennen.

  • Een inhoudelijk gesprek over jullie en de liefde voor elkaar. Ik kom hiervoor bij jullie thuis en we gaan lekker de diepte in. Ik ga niet naar huis voor ik alles over jullie weet!
  • Huiswerk voor jullie beiden om jullie verhaal nog completer te maken. Niet spieken! En afzonderlijk van elkaar invullen
  • Contact met familie en/of vrienden. Ik ben op zoek naar smeuïge en ontroerende verhalen
  • Hulp/handvaten bij het schrijven van jullie geloften aan elkaar
  • Ben je onzeker over dit hele proces of loop je tegen dingen aan, er komt ook zoveel bij kijken, sta ik altijd voor jullie klaar
  • Een waanzinnige ceremonie waarin alles wat aan mij verteld is tot leven komt
  • Op jullie grote dag verschijn ik in een outfit eventueel afgestemd op jullie thema of in mijn op maat gemaakte toga. Net wat jullie willen en wat bij jullie past.

Begint het al een beetje te kriebelen en hebben jullie zin in een ontmoeting met mij? Via het Contactformulier zetten jullie de eerste stap. Na de kennismaking bepalen jullie of ik jullie trouwvriendin mag zijn en jullie liefde mag vertalen in een op maat gemaakte toespraak!