Dorien (moeder bruidegom Nino), 24 augustus 2023

STOP met zoeken…deze leukerd MOET je hebben. Daaaag Adje…SANDRA voor sfeer & meer!
Sandra voelt feilloos aan wat een bruidspaar wil. Ze heeft humor maar raakt ook met gemak een romantische/gevoelige snaar. Wij hebben genoten van haar mooie en met veel aandacht gemaakte speech! Sandra voelt als een warm dekentje en dat is precies wat je wil op JOUW dag! Liefs Dorien en de rest 😉 X

Silke & Jorrit, 25 juni 2023

Een absolute aanrader!!
De klik was er vanaf het eerste moment en wat hebben we genoten van het eindresultaat op onze ceremonie. Sandra laat werkelijk niets aan het toeval over; een vragenlijst, een uitgebreide voorbespreking aan de eettafel (inclusief een gesprek met de kids), contact met diverse lieve vrienden en familie en net voor de grote dag nog een contactmoment. Alle input heeft Sandra verwerkt tot een geweldig, humoristisch en liefdevol verhaal. Wat hebben we ontzettend gelachen! En dat was precies wat wij hoopten! De ceremonie was hiermee echt het hoogtepunt van onze dag!

Josine & Elmar, 24 juni 2023

Sandra is een topper!
Toen wij van de winter voor het eerst afspraken met Sandra, wiste wij het allebei meteen zeker: Sandra moet ons gaan trouwen! In de eerste kennismaking hebben we al enorm met elkaar gelachen en het voelde erg vertrouwd! Het voelde ook alsof we haar al jaren kende. De gehele periode is Sandra enorm betrokken bij ons geweest. Ze duikt echt in ons leven. De ceremonie was erg persoonlijk, liefdevol en met een lach en een traan. Precies zoals wij hadden gehoopt. Onze gasten waren ook erg onder de indruk, en gaven aan dat ze nog niet eerder zo een persoonlijke ceremonie hadden mee gemaakt. Kortom, Sandra we zijn je enorm dankbaar voor jou bijdrage aan onze mooie dag!

Jacqueline, 10 juni 2023

De trouwvriendin ,

Hoe leuk alleen al is deze naam , en hoe leuk is de vrouw die hier achter schuilt 🥰 een vrouw met een enorme glimlach , een vrouw met een mega open enthousiaste spontane uitstraling …. Dit alles zorgt ervoor dat een ieder zich op z’n gemak voelt en een vertrouwd gevoel bij haar heeft ..

en dan haar gave om de verhalen van bruid en bruidegom te vertellen alsof ze er zelf bij was 🥹 een ieder te ontroeren en mee te nemen in hun leven ..

Sandra ik ben je enorm dankbaar en weet zeker dat jij de mooiste dag uit het leven van mijn dochter en schoonzoon , nog mooier hebt gemaakt ❤️ ik hoop dat je dit ooit nog bij mijn anders kids mag doen ….

Een eeuwig dankbare mama 😘

Ricky en Romana, 10 juni 2023

Als er één ding is waar je tijdens het organiseren van de bruiloft niet over hoeft te twijfelen, is dat welke babs je moet kiezen. Bij deze raad ik iedereen 100% Sandra aan.
Deze vrouw heeft een gave om je meteen bij het eerste contact je zo op je gemakt te laten voelen en het te laten lijken of we ons al jaren kennen. Dit kwam ook heel erg naar voren in de ceremonie. Ons verhaal is zo “On Point” en met zoveel gevoel door Sandra verteld, alsof ze er al die jaren bij is geweest.
Dit kregen wij ook heel erg terug van onze gasten en iedereen was vol lof over de ceremonie.
Ik zou het zo weer over doen!

Jasper & Liza, 2 juni 2023

Sandra is een aanwinst voor je bruiloft! Het contact voelt direct heel vertrouwd, we noemen haar nu echt “onze” Trouwvriendin. Na de ceremonie vroegen gasten ook of het een bekende was, Ja inmiddels wel!

Sandra neemt zoveel tijd voor de voorbereiding, gesprekken met ons en onze dierbaren, vragenlijsten. Hierdoor is de speech echt een prachtig verhaal geworden waar we zo dankbaar voor zijn.

Lieve Sandra je hebt echt een grote plek in ons hart!

Paul & Rianne, 19 mei 2023

Wij waren druk met het plannen van onze bruiloft in Italië, maar hadden nog geen plan voor het invullen van onze ceremonie. Heel toevallig via social media in contact gekomen met Sandra. Er was meteen een klik, gezellig kletsen, zoals met een vriendin!
Dat trouwen in Italië klonk ook Sandra als muziek in de oren. En zo ging het balletje rollen. Een eerste kennismaking volgde en we leerden elkaar beter kennen. De voorbereiding die deze vrouw doet voor een ceremonie…wauw! Vragenlijsten, huiswerk, op bezoek komen (zelfs in het zuiden van het land!), belletjes. Heel wat uren werk!
En die voorbereiding kwam echt super uit de verf. Een ceremonie met een lach en een traan; en nog meer lachjes en traantjes! Het werd een onvergetelijke en bijzondere reis, mede dankzij Sandra!
Alles dat ze over ons vertelde, klonk alsof ze er ieder moment zelf bij is geweest. En dat is écht een gave. Wat ons betreft heeft iedere ceremonie deze lieve Trouwvriendin nodig!

Steven en Tanja, 19 december 2022

Sandra is echt een super Babs. Ze maakte de gehele ceremonie tot een groot feest en betrok ook veel mensen hierbij door mensen te benoemen en ook via veel bronnen haar informatie te vergaren. Na afloop kregen we terug van veel gasten dat ze het heel grappig en gevat vonden.

Waar wij doorgaans niet zo van in het middelpunt staan houden hield ze hier rekening mee en voelde de hele ceremonie als een warm bad. Ook onze kinderen werden leuk betrokken en waren vanaf dag 1 fan van Sandra. Wij zouden iedereen deze super Babs aanraden!

Richard en Frederike, 27 november 2022

Sandra maakt haar naam als “trouwvriendin” helemaal waar. Al vanaf de eerste kennismaking voelde het contact heel vertrouwd en leek het of we met een vriendin aan tafel zaten. Ze is een hele lieve en betrokken vrouw, waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Tijdens de ceremonie heeft ze ons verhaal verteld, precies zoals het bij ons past.

Daarnaast heeft ze zowel naar ons, als onze dierbare goed geluisterd en dit alles samen laten smelten tot een liefdevol, grappig en bijzonder verhaal.

Michel en Kimberley, 15 september 2022

Een fantastische ervaring met Sandra de trouwvriendin! Ze voelt echt als een vriendin en maakt er een prachtig liefdesverhaal van met een portie humor. Echt een aanrader! 🙂

Lieke van Lexmond, 15 september 2022

Wow, geweldige babs voor je huwelijk. Dikke vette tip!

Jesper en Joke, 10 september 2022

Beide 40 en 20 jaar samen een goede reden voor een mooi feest. En hoe leuk zou het zijn als wij tijdens dit feest zonder dat iemand hiervan afwist te gaan trouwen. Maar waar begin je? Ik zocht contact met Sandra, ik had haar advertentie op Facebook gezien en besloot er een mailtje aan te wagen. Binnen no-time had ik een heerlijk enthousiaste mail van haar terug en kort daarna telefonisch contact.

We besloten kennis te maken bij ons thuis. Wat een fijn en enthousiast mens dat volop meedacht met onze plannen. We besloten dus al snel dat Sandra degene was die ons ging trouwen. We hebben er geen moment spijt van gehad, we konden haar alles vragen en ze kwam zelf ook met leuke ideeën. Regelmatig hadden wij contact en tijdens onze vakantie vulden wij los van elkaar het van Sandra gegeven huiswerk in. Heel spannend om niet te weten wat er uiteindelijk in de speech komt. De verrassing op de avond zelf was groot! De speech sloeg de spijker op zijn kop!

Persoonlijk en verrassend maar er was ook ruimte voor humor en interactie met onze gasten. Sandra heeft humor en is gevat! Wat hebben wij veel leuke reacties ontvangen! Echt een aanrader dus!

Renko en Yvonne, 26 augustus 2022

Sandra is een fantastische vrouw welke staat voor haar werk als trouwambtenaar! De aanloop naar de bruiloft hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaren. Sandra doet haar voorbereiding zorgvuldig dit tot in detail. De ceremonie werd door de woorden van Sandra extra speciaal voor ons.

Dankbaar voor haar inzet tijdens onze trouw dag. Zeker een aanrader. Sandra dikke kus en knuffel van Renko & Yvonne