Trouwen

Over trouwen

Kosten besparen bij Ceremonieel huwelijk

Door te kiezen voor een ceremonieel huwelijk is het mogelijk om geld te besparen op de huwelijksvoltrekking. Hoe fijn is dat!? Veel bruidsparen zijn jullie al voor gegaan! Wanneer je hiervoor kiest, regelen jullie alle officiële zaken in een gratis of budget huwelijksvoltrekking bij de gemeente (op een daarvoor aangewezen moment). Echter zal niemand van de gasten tijdens het ceremoniële huwelijk merken dat de huwelijksvoltrekking op dat moment voor de wet niet officieel is. Ik zal jullie namelijk net als bij een officieel huwelijk aktes laten tekenen en ook de getuigen wordt hetzelfde gevraagd. Afhankelijk van jullie wensen wordt het een ceremonie die in alles overeenkomt met een eventueel door mij gegeven officiële huwelijksceremonie.

Wisten jullie dat

Weet je wat mijn werk nou zo leuk maakt? Dat ik jullie als ceremoniespreker op elk moment van de dag, en op elke plaats die je wenst kan trouwen! Hierbij hoef je als ceremoniespreker geen rekening te houden met de regels van de gemeente. Dus of het nou in de achtertuin is van tante Truus of bij de ondergaande zon in Ibiza. I am there!!

Burgerlijk huwelijk

Mochten jullie toch willen gaan voor een officiële huwelijksceremonie ben ik hier natuurlijk ook voor te porren. Echter zullen de gemeentelijke kosten dan nog op het door mij gevraagde tarief komen. Deze kosten verschillen per gemeente en lopen erg uiteen. 

Desgewenst kan ik deze gemeentelijke kosten, voor de gemeente waarin jullie trouwen, voor jullie uitzoeken zodat ik jullie tijdens de kennismaking hierover in kan lichten.

Geregistreerd partnerschap

Gaan jullie voor een geregistreerd partnerschap of willen jullie je geregistreerd partnerschap omzetten naar een huwelijk? Ook daar wil ik graag bij zijn als jullie ceremoniespreker! Want ook hierbij mag je best uitpakken en er een feestje van maken!

Mogen we nog een keer

Tuurlijk mogen jullie nog een keer! Al jaren samen waarbij de levens wat zijn veranderd? Of misschien was het bij jullie eerste keer trouwen toch aan de ouderwetse kant en merk je dat nu veel meer mogelijk is? Of kunnen jullie er gewoonweg niet op wachten om de prachtigste dag van jullie leven nog een keer over te doen? Ook daar ben ik voor in! Want als jullie dan toch nog een keer gaan dan pakken jullie het vast en zeker goed aan en mag de ceremoniespreker niet ontbreken. En JA ik wil!

Hebben jullie nog vragen of interesse in een vrijblijvend gesprek?