Over mij

De vrouw achter De Trouwvriendin

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Sandra, moeder van 2 tienerdochters Isa en Sophie en ik mag mij echtgenote noemen van mijn lieve man Emiel. Oh ja en.. We hebben een hond. Bob is de naam en is niet meer weg te denken uit ons gezin.

Ik ben opgegroeid met mijn moeder en broer onder de rook van Amsterdam en we hebben een hechte relatie. Door de turbulente tijd die wij met het gezin hebben gehad, met onder meer het verlies van mijn vader als kind, zijn we nu een echte 3 eenheid.

Ik heb een groot sociaal leven die mij zeer dierbaar is. Genieten doe ik echt van de momenten met mijn gezin en dat even niks ‘moet’. Maar waar ik ook blij van wordt is de quality time met mijn vriendinnen. Of dit nou onder het genot van een kopje thee of een wijntje is of al dansend op een festival. Diepgaande gesprekken met af en toe een traan of lachen tot je bijna in je broek of panty piest. Verder, het zal jullie niet verbazen, zijn mijn krullen mij heilig. En om gelijk antwoord te geven op de vraag die wellicht in je opkomt; de krullen zijn echt(erfenis van mijn vader), de kleur (helaas) niet. Ook heb ik een kleine uitgesproken mening wat kleding betreft. Vintage en de Ibiza stijl spreken me erg aan. Ik maak er dan ook een hobby van om de mooiste pareltjes te scoren. Of dit nu op Vinted is of via een paar toffe insta accounts die ik volg. Je mag mij wakker maken voor sushi of Vietnamese loempia´s of een tripje naar Ibiza. Want dit is by far my favorite place to be die voelt als thuis komen.

Mijn eigen huwelijk heeft mij doen inspireren trouwambtenaar te worden. Nog bijna dagelijks denk ik terug aan mijn huwelijk die 1 juni 2019 plaats vond. De liefde en verbinding die ik op deze dag gevoeld heb is onbeschrijflijk. Ik keek ontzettend uit naar de ceremonie en deze bleek nog completer, mooier, intenser en humorvol te zijn dan ik had kunnen bedenken. Omdat ik dit iedereen gun en ik alle eigenschappen bezit er iets fantastisch van te maken besloot ik mijn hart hierin te volgen.
Vanaf mijn 19e was ik werkzaam bij de politie waarvan de laatste jaren als rechercheur. Contact hebben met mensen is het liefste wat ik doe in welke hoedanigheid dan ook. Alle competenties die ik bezit en alle ervaring die ik heb opgedaan bij de politie kan ik nu heel goed gebruiken als jullie trouwvriendin. Zo heb ik behoorlijk wat mensenkennis en inlevingsvermogen. Een perfecte combinatie om jullie de fantastische op maat gemaakte ceremonie te geven!

Hebben jullie nog vragen of interesse in een vrijblijvend gesprek?