Tarieven

En wat mag dat kosten?

Bleh dit is altijd zo’n vervelend onderwerp zeker omdat we elkaar nog niet eens gesproken of gezien hebben. Daarom geen standaard prijzenlijst op mijn website. Dat kan ook niet want het maken van een persoonlijke ceremonie is maatwerk waardoor ik pas een inschatting kan maken van de kosten tijdens ons kennismakingsgesprek. Omdat ik als geen ander weet hoe een trouwdag in de kosten op kan lopen wil ik jullie graag een prijsindicatie geven. Gemiddeld investeren bruidsparen bij mij tussen de 1400,- en 1700,- euro voor hun droomceremonie (exclusief BTW en reiskosten). Wanneer de ceremonie vanaf mijn woonadres op een afstand van meer dan 120 km plaats zal vinden, zal de prijs voor een overnachting bovenop de reguliere prijs komen. Voor ceremonies in het buitenland ben ik ook te porren. Hier komen wel extra kosten bij. Denk aan onder andere aan overnachtingen en vlucht.

Er gaat met liefde veel tijd aan vooraf om jullie ceremonie naar een hoogtepunt te tillen.  De tijd die ik `kwijt` ben of eigenlijk `rijk door mijn tijd met jullie te delen, is aan de gesprekken met jullie en indien gewenst met jullie dierbaren. Vervolgens steek ik al mijn tijd in het schrijven van jullie liefdes en levensverhaal.

Houd er rekening mee dat wanneer jullie voor de wet willen trouwen en mij als trouwambtenaar willen boeken hier de gemeentelijke leges voor het opmaken van de aktes, het inschrijven van jullie huwelijk of geregistreerd partnerschap en voor het benoemen en beëdigen nog bij komen. Deze kosten verschillen per gemeente en zoek ik graag voor jullie uit.

Hebben jullie nog vragen of interesse in een vrijblijvend gesprek?