Weg met die schoenen!

Wat ik daar nou weg gooi? Nou jongens dat zijn mijn hakken. Als je het al hakken mag noemen. Vierkant en maar 5 cm hoog. En zelfs dan kan ik er niet op lopen. Voor de bruidsparen heb ik het echt geprobeerd. Want hakken onder een leuk jurkje staan dan toch net even leuker.

Tijd voor een bekentenis. Ik ben geboren met klompvoeten. Say what!? KLOMPVOETEN! Nee je voeten zien er dan niet uit als klompen. Ze staan dan omhoog en naar binnen. Onmogelijk om te lopen dus. Gelukkig waren ze in 1982 al zo ver dat ze het eea recht konden zetten. Jaaaa nu hoor ik jullie denken: “82?

Toen was je toch nog niet eens geboren?” Hihi doe niet zo mal, Heel lief maar jawel dus!

Maar goed, ik dwaal af. Ik heb weer een soort van rechte voeten en ik kan lopen! Maar niet altijd van harte. Mijn voetjes kunnen helaas geen hakjes aan. Het is een pijn waar ik dan doorheen moet en dat is alles behalve relaxed tijdens de ceremonie. Het is wat het is. Ik heb het één seizoen geprobeerd. Vanaf volgend seizoen gewoon weer gympen onder mijn jurkjes.♡