Politieambtenaar en trouwambtenaar zijn, gaat dat wel samen?

Liefde en verdriet gaan vaak hand in hand door het leven. Dit komt voor mij in het werk nu heel dichtbij. Zo sta ik een moeder te vertellen dat haar zoon niet meer thuis komt en het volgend moment zie ik een moeder stralen van geluk omdat haar zoon zojuist het JA woord heeft gegeven aan de liefde van zijn leven. Het is een schril contrast maar voor mij een goede balans. Ik ben een gevoelsmens dus veel van de emoties komen bij mij binnen. Ook daarom zijn deze 2 mooie beroepen een juiste balans voor mij. Ik hou van mensen en of ik nu aan het trouwen ben of boeven vang het is beide mensenwerk. En omdat ik mijn werk serieus neem zal ik het uiterste van mijzelf vragen. Hoe dan ook, en in welke vorm dan ook, ik zal er voor jullie zijn! Al hoop ik jullie te mogen trouwen in plaats van te moeten vangen!

blogfoto2b_de-trouwvriendin_trouwambtenaar_ceremonieel-huwelijk_ceremoniespreker-500