Mijn lessenaar en ik

Ik was op slag verliefd. Ik zocht op marktplaats naar een lessenaar en daar stond je dan. Tussen de vele anderen. Maar jij sprong er uit en ik wist dat ik jou aan m’n zijde wilde hebben, of eigenlijk voor mij, bij de vele bruiloften die wij samen gaan voltrekken. Je plaats was nu nog in Huizen en je had een bijzonder vriendelijke eigenaar. Toen ik je kwam halen vertelde de mevrouw mij het lastig te vinden om je los te laten. In 1994 had haar man je na een lange zoektocht gevonden en meegenomen naar huis. Daar heb je de noten mogen dragen terwijl mevrouw haar dwarsfluit bespeelde. Nu werd het tijd om je los te laten en je een nieuw thuis te gunnen. Ik maakte het de mevrouw makkelijker toen ik haar vertelde dat ik je overal mee naartoe zou nemen en je op de mooiste plekjes zou laten shinen! Alleen nu niet noten maar woordendragend.. En zo kwam je thuis bij mij en begint ook jou avontuur in trouwland! We hebben er zin in!!

blogfoto1_sandra-visser-foto1_de-trouwvriendin_trouwambtenaar_ceremonieel-huwelijk_ceremoniespreker-500