kinderen bij je ceremonie

Mijn hamer is magisch zeg ik altijd. Want wanneer de klap met de hamer is gegeven, dan is het pas écht!
Maar al te graag willen de kids dan ff rammen. En soms nemen ze dat wel heel serieus en verlies ik bijna mijn vingers. Haha! Eigen schuld hoor want als ik de eerste klap te matig vindt zeg ik dat ze het nog een keertje over mogen doen. En dan weet ik; ogen dicht en hopen dat ze mijn hand niet raken. Ogen dicht gaat trouwens automatisch helaas. Liever zie ik natuurlijk gewoon wat er gebeurd. Op de foto is te zien hoe het schaaltje zelfs los komt na de klap. Voor de kids één van de leukste momenten van een ceremonie. Wanneer er kinderen op je ceremonie zijn is er van alles te bedenken om ze een rol te geven.  Van de klap met de hamer, het brengen van de ringen tot het tekenen van kinderaktes.  Of misschien durven ze jullie wel het jawoord te laten geven of een eigen gemaakte speech voor te dragen. Alles kan en alles mag! Ik zal er als jullie trouwvriendin voor zorgen dat de ceremonie volledig ingevuld wordt zoals jullie dat willen! Wanneer jullie wettelijk trouwen hebben we ons natuurlijk wel te houden aan de regels van de gemeente maar dat is weer een ander verhaal. Daar kun je meer over lezen op mijn website onder het kopje ’trouwen’.