Evert mijn lessenaar

Mag ik aan jullie voorstellen: Evert. De naam die we zorgvuldig met elkaar voor hem hebben uitgekozen. Ik ben er heel blij mee want zeg nou zelf. Hij staat er net zo statig bij als een Evert. Evert, waarmee ik soms een stukje moet lopen om bij de ceremonie plek te komen. Met liefde draag ik hem dan onder mijn arm mee. Wanneer ik Evert op z’n plek heb gezet zal hij niet tegenstribbelen en blijven staan waar hij staat. Op Evert kan ik leunen terwijl hij m’n woorden draagt. Evert is de stabiele factor tijdens iedere ceremonie. Hij staat er altijd weer te shinen. Wat mooi Evert dat je iedere keer weer overladen wordt met gevoelens van liefde en geluk. En wat fijn dat je niet terugdeinst wanneer je mijn bulderende lach over je heen voelt komen. Evert je bent me er eentje! Zoals jij is er geen ander!