Droom ik? Of is dit echt?!

Januari van dit jaar bestond De Trouwvriendin nog niet. Zelfs niet in mijn gedachten. En dan toch inmiddels al een paar bruiloften verder en nog een heleboel in het vooruitzicht.

Maar jeetje wat heb ik hier hard voor gewerkt. Naast mijn 32 urige werkweek bij de politie en gezin die ook alle aandacht verdiend. “Geef het 2 jaar” vertelde men mij. “In deze branche moet je het hebben van de mond op mond reclame”. Twee jaar!? Dat wil ik helemaal niet! Ik wil gas er op. Bruidsparen ontmoeten en de mooiste verhalen voor ze schrijven. Afwachten zit niet in mij. Of ook wel gezegd, ik ben redelijk ongeduldig. Dus ik besloot er alles aan te doen om die 2 jaar in te korten. Ik ben bij behoorlijk wat locaties langs geweest, kennisgemaakt met eventmanagers, deelgenomen aan top trouwlocatie routes, in gesprek gegaan met andere babsen, mezelf laten zien op verschillende websites enzovoort. Ik bleef in alles wat ik deed heel dicht bij mezelf. Want ik wil dat men naast De Trouwvriendin ook Sandra ziet. Want uiteindelijk is Sandra De Trouwvriendin. Dus what you see is what you get!

En toen gebeurde het. Veel eerder dan ik had durven dromen. Ik ging naar bed met een aanvraag en stond er mee op. En dat een paar weken achter elkaar. Vorige week waren er tranen van geluk. Want het is echt aan het gebeuren. De bruidsparen geloven net zo in De Trouwvriendin als ik dat doe. Ik ben zo dankbaar en tegelijktijd zo trots! 2023/2024 kom maar op want ik sta aan!!

Eerst dit jaar nog 2 bruiloften rocken! Heel veel zin in!

Voor de bruidsparen die dit lezen: wacht niet te lang. Ook voor 2024 heb ik al aanvragen en in mijn agenda staan. Ik moest laatst een bruidspaar afwijzen en dat is niet leuk! En moge na mijn bericht duidelijk zijn: ik wil jullie trouwen!

foto ceremonie: Edwin Smulders