Mijn back-up Girls

Deze vrouwen zijn niet alleen heel mooi ze zijn ook de meest fantastische leuke babsen. En daarom vinden wij elkaar om van elkaar te leren en verhalen uit te wisselen. Daarnaast zijn wij elkaars back up. Dus mocht ik vlak voor de ceremonie twee benen breken en mijn stem zijn verloren dan zal het vermoedelijk één van deze toppers zijn die het van mij overneemt. Ik zeg bewust: “én mijn stem verloren zijn” want wanneer ik alleen twee gebroken benen heb sta ik er gewoon. Nou ja, staan… Dat is wel heel optimistisch. Ik dwaal af. Over deze meiden: we zijn totaal verschillend maar wat wij absoluut gemeen hebben is dat wij niet zoetsappig zijn. En allemaal een beetje gek. In a good way. En sprankelend. En heel eigen. En dat we veel, heel veel, kunnen kletsen maar ook goed kunnen luisteren. Dat dus ♡